750 grammes
All our cooking blogs Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Esențiale pentru multe tagines (tocănite), și în multe feluri de mâncare, lămâi murate în sare sunt cunoscute pentru gustul lor aromat.

ingrediente :

lamai (cât încape în borcanul care vreți sa folosiți)

sare

apa

ulei

mod de preparare:

spălați bine lămâia

tăiați fiecare lămâie în 4 (aveți grija sa nu tăiați pana la capăt )

intre cele 4 sferturi ale lămâie se pune o lingura mare de sare

repetați metoda la toate lamai și înghesuiți totul într-un borcan.

puneți peste încă 2 -3 lingurițe de sare apoi se toarne peste apa pana acoperiți totul ,puneți un strat fin de ulei .

se acoperă borcanul ,și se pune la loc rece ferit de lumina timp de o luna .

pentru arome diferite puteți sa mai puneți în borcanul coriandru sau ardei uite .

lamai murate
lamai murate
Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe: