750 grammes
All our cooking blogs Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

ingrediente:

Aluat :

500g de faina

1 ou

sare

o lingura dea ulei de măsline

1 plic de drojdie

Umplutura:

2 piept de pui

1 ardei copt

o lingura de sos soia

o lingura de pasta de roșii

o lingura de smântâna

paprica,ghimbir,pătrunjel.

mod de preparare :

cerneți faine dacă este cazul adăugat ulei drojdie ou și sare ,frământați încet adăugând apa călduța timp de 10 min.

puneți aluatul la dospit ,acoperit la loc cald ,timp de 30 de min.

într-o tigaia puneți putin ulei de măsline ceapa tăiata,piept de pui tăiat bucăți mici pătrunjel ,sare ,piper,paprica,ghimbir,pasta de roșii, smântâna și lăsați la foc mic timp de 15-20 min.

tăiați aluatul în pătrate (cam 10 cm) puneți umplutura într-o partea,îndoiți o parte peste alta și sigilați cu o furculița, le ungeti cu un ou batut si le puneti la cuptor 30 de min .

. bon apettit .

.

chausson cu pui și ardei copți
chausson cu pui și ardei copți
chausson cu pui și ardei copți
chausson cu pui și ardei copți
chausson cu pui și ardei copți
Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe: